13.7.2013 hobby Planá

03.08.2013 13:36

Opět jsme se vydali do Plané u Č.B. na drezurku a parkury, tentokrát jsme přibalili ke Kukínovi i Princeznu a přihlásily je do drezurní úlohy Z1, Z2 a parkuru 60cm. Rano výjezd v 6,30h. , koníci skvěle nastoupili a my v klidu vyrazily, slunné počasí a vysoké teploty to nás čekalo po zahájení závodního dne. První na řadě byla Z1, kam se přihlásilo 10koní. Kukí se Simonkou šli opravdu velmi pěkně, úlohu zajeli o 100% lépe než v červnu, Princezna také nezklamala a s úctou odťapala drezurní úlohu. Kukí byl na 8.místě a Princezna byla sedmá :-)

Následovala úloha Z2 kde bylo 5koní. Nedalo by se říci že by jsme jí odjeli špatně, naopak jsme z ní měli moc dobrý pocit, ale na nejlepší to opravdu nebylo a tak jsme si dojeli pro 5.místo ( Kukí ) a 4.místo ( Princezna ).

Po hodinové přestávce jsme se pustily do parkuru :-) , kurz byl oproti červnu mnohem jednoduší, Kukí se Simonkou odjeli parkur čistě ale bohužel na poslední překážce Kukí štycnul a tak se nevyhnuly tretným bodům a penalizaci za překročený čas :-( Velká škoda

Princezna to opravdu rozjela a vyskákala si 3.místo z 8koní :-) Kukí nakonec skončil 7. z 8 koní :-)

Řekla bych že se závody opravdu vydařili, treninkový plán opět nacpaný úkolama a my máme do příště co dělat :-)

Velké poděkování  všem co byli s námi :-)