15.6. HOBBY PLANÁ U Č.B.

03.08.2013 13:27

15.6.2013 jsme se se Simonkou a Kukínem vydali na nedaleké závody u Českých Budějovic na drezurní úlohy Z1 a Z0  a parkur 60cm.

Ráno jsme vyjížděli v 6,30h. Kukíno nastoupil celkem slušně a my mohli vyrazit :-) Na místo jsme dorazily s mírným předstihem a tak bylo dostatek času na přípravu, po chvilce přijela i Pavla Ratajová s Pepou a ujmuli se role hlídačů dětí, fotografů a kameramanů :-)

Do Z0 se přihlásilo 10 koní, úlohu jsme moc pečlivě netrenovali a tak jsme nečekali velké úspěchy, šlo nám hlavně o zkoušku jak to Simonka s Kukínem zvládnou, i když se oba snažili , povedlo se že Kukí opustil obdélník všemi 4 a bohužel byli ELIM :-) úlohu ale dokončily. Do Z1 nastupovali s větší kuráží, přeci jen jsme se této úloze více věnovali a také to bylo znám :-) Máme ale co stále trenovat :-) . Ze 14 přihlášených koně se umístily na skvělém 8.místě :-)

Po drezurách následovala hodinová pauza na úřípravu parkuru, byl dostatek času na odpočinek a pročtení kurzu parkuru, do toho se přihlásilo 14koní. Kurz bych řekla že nebyl jednoduchý, opracování bylo v jízdárně po 4 dvojicích :-) . Oba šli v parkuru velmi dobře, bohužel po Simončině zaváhaní si museli znova najet na překážku a tím jim naskakovali vtěřiny za které dostávaly trestné body. I tak ale šli čistě a dokončily na 12.místě :-)

Sice unavení ale šťastní jsme odjížděli domů, s tím že se sem za měsíc zase vrátíme :-)

Děkuji celému našemu týmu za skvělí závodní den