PASEKY , MILOVANÉ PASEKY

18.11.2013 18:43

Konečně je to tady, my se dočkali nejhlavnějšího závodu sezony, nejmilovanější Paseky :-)

Zdraví koní i jezdců vydrželo a nám nic nebránilo se přihlásit a vyrazit na závody. Pro Simonku to byla premiera v Pasekách, ale dle vyprávění věděla na co se má těšit :-).

Vyrazily jsme v pátek 27.9. ve 12h. Princezna s Kukínem bez problému nastoupili do přepravy a my v poklidu vyrazily směr Paseky, ve složení : Honza Beran řidič a hl.wrangler, Simonka a Zuza jezdci, Honzíček Beran wrangler. Večer pak dorazili Míla, Pavla, Tomík a Pepa Švec co  by wrangleři.

Na místo jsme dorazily v časovém předstihu, koníci v perfektní náladě. Zaregistrovali jsme se , zajistili chladicí místo v cíly, ustájili koníky a razili se ubytovat :-)

Vstupní veteriny proběhli v pořádku, technická porada proběhla v 19.30 při velmi chutném občerstvení, na start S 84km se nahlásilo 18koní, v hobby 28km 32koní. Rychlé nakrmení koní a šup do postýlek :-)

Ranní start soutěže S byl v 7.30h. Princezna byla plna energie, jezdkyně plna nervozity :-) První 28km kolo bylo velmi rychlé, proto byla Princezna stažena, nechali si ujet hlavní lot koní, aby si v klidu dojeli do cíle prvního kola, veterinární kontorola v pořádku. Do druhého kola startovali na 5místě, opět dojeli v pořádku i veterinou prošli :-), třetí kolo bylo to nejhorší, vyčerpaný jezdec, poslední kolo před sebou a start na třetím místě :-), strach o to aby dojeli v pořádku byl veliký :-), zvládli to ale na výbornou a 5km před cílem byli na prvním místě, bohužel je předjeli dvě jezdkyně , ale rozhodnutí bylo správné, nehnat se za nimi a v klidu doklusat do cíle . Veterina opět v pořádku , umístění na třetím místě, emoce veliké :-) !!!!!!!!!!

Simonka s Kukínem si vedli velmi dobře a uváženě, oba dojeli v pořádku a na úžasném 14.místě :-)

Závody se opravdu povedli, skvělé počasí , skvělý lidé ( až na výjimky :-)  ) , zdraví koně, prostě to nejlepší na konec :-)

A aby toho nebylo málo Princezna získala Cenu kondice, čímž splnila sen své paničce :-)

Gratulace, poděkování wranglerům, pořadatelům i koním :-)